Marie Munroe

I denne artikkelen skal vi snakke om artisten kjent som Marie Munroe. Det første vi skal gjøre er å gi noen personlige opplysninger om denne artisten, og deretter skal vi snakke om musikken hennes.

Marie Munroe

Det første vi skal merke oss er at Marie Munroe kun er et artistnavn. Det hun egentlig heter er Hilde Marie Kjersem. Marie har en platekontrakt hos Warner Music Norge. Marie er en veldig populær norsk artist, og hun har blitt nominert for flere priser i Norge. Marie ble født i 1981, og hun er fortsatt aktiv i musikken i dag. Dette er faktisk ganske imponerende med tanke på at denne damen har holdt på med musikk siden hun var minst 13 år. Rundt denne tiden reiste hun rundt på konserter, så hun er veldig kjent med hvordan det er å være på scenen.

Det første hun begynte med var faktisk rock og rop, men siden så har hun gått over til jazz. I den siste tiden har musikken glidd over til å ligne mer på pop-musikk.

Dersom du har lyst til å høre på musikken hennes på for eksempel telefonen din så kan du gjøre det, men husk på å skaffe deg riktig beskyttelse til telefonen. Dekselet ditt på passe modellen som du har. Det vil si at dersom du har en iPhone X så trenger du et deksel til iPhone X også.

Hilde Marie skiftet forresten ikke artistnavnet hennes før i 2014. Da ble hun faktisk til Marie Munroe.

Musikken

I begynnelsen var Marie med i en gruppe som het San Jose. Her var hun med på å spille rock and roll og rap. Det er litt vanskelig å finne ting om dette bandet på internett, men dersom du absolutt har lyst til å finne frem så klarer du det nok. Det er derimot ikke dette hun er mest kjent for.

Det hun er mest kjent for er å være en komponist for god musikk, og spesielt for å ha laget “Let’s Let Go” som er et album som hun laget sammen med Christer Knutsen. Dette verket som de skapte sammen er på en måte litt roligere og mer modent enn det hun har brukt å lage før dette tidspunktet.

Hun har også drevet ganske mye med jazz, men nå er det jo selvfølgelig slik at det ikke er så veldig mange som hører på denne sjangeren nå til dags. I dag går det mest i pop-musikk, og det er oftest de yngste menneskene som kan skape et rom for en artist å eksistere. På grunn av dette så kan det noen ganger være vanskelig for musikere som Marie å eksistere, og dette var faktisk en av grunnene til at hun skiftet navn til å begynne med. Vi håper derimot å høre mer fra henne.