På konsert med Marie Munroe

Marie Munroe er kjent for å levere minnerike opplevelser. Konserter som ingen andre, og musikkopplevelser du aldri har opplevd maken til. Jazzmusikk i verdensklasse, og nydelige toner. For at konsertopplevelsen skal bli den optimale er det likevel en del enkle triks man kan gjøre, uten at dette behøver kosta skjorta. I denne artikkelen skal vi derfor gå nærmere inn på flere ting man kan gjøre, blant annet hva man bør ha på seg på en konsert med Marie Munroe.

På jazzkonsert med Marie Munroe er det gleden som står i fokus. Vakre bevegelser og nydelige rytmer. Ønsker man å virkelig sette seg inn i musikerens egne verden, er det viktig å tørre å bevege seg. Man er nødt til å være lett og ledig. For å ikke legge noen hinder på seg selv er det derfor essensielt å kle seg i noe man enkelt kan bevege seg uhindret i. Mange velger å kle seg i luftige topper, da dette er et glimrende plagg på konsert. I kombinasjon med dette kan man også bruke elegante bukser. Dette får liksom aldri slått feil i noen situasjon. Det er behagelig å ha på seg, samtidig som det så absolutt er elegant nok til å kunne ha på seg på en slik flott konsert.

Ønsker man ikke ha på seg topper, så finnes det også en rekke andre muligheter. Marie Munroe blir selv ofte sett i klær med spreke farger, gjerne tettsittende. Med det riktige stoffet er det ingenting i veien for at også dette kan være behagelig å bevege seg i for alle i publikum. Man bør kanskje sørge for at man ikke blir svett i slike kledninger, men ellers er det bare å utfolde seg.

Har jeg først kledd meg opp i klær det er mulig å danse i, så setter jeg stor pris på at Marie Munroe spiller låtene jeg er aller mest glad i. Hun har en lang katalog med fengende låter, som de aller fleste musikkelskere vil sette stor pris på. Uavhengig av alder, kjønn og musikksmak. Låter som “Can’t go back” og “Like a drumbeat” er låter det nesten kan garanteres at man kommer til å like. Dette er ikke låter som man nødvendigvis trenger å elske jazz for å høre på. De siste årene har Marie Munroe sakte beveget seg i retning popmusikken. Noe mange som liker å bevege på seg har satt veldig pris på. Det er jo kjent at jazzmusikk kan være noe krevende å danse til. Spesielt om man fra før ikke er en veldig dreven danser.

Uansett hva du har på deg, hvem du er og hvor du kommer fra. En konsert med Marie Munroe er absolutt å anbefale. Det er en opplevelse, og kommer ikke til å bli glemt.