Er det mulig å se ut som en superstjerne?

Marie Munroe bærer et navn som får oss til å tenke på pin-up artisten i 50-årene. Men artisten fra Åndalsnes har skapt seg et omdømme som en tøff jazzmusiker med tæl. Som blond dandy girl setter også hun fokus på 50 -og 60-tallets moter og klesstil. Spiller musikk som får oss til å nikke bekreftende og smile lett mens rytmene tar oss inn i en vill dans.

Hilde Marie som hun heter, har gått fra en helnorsk sunnmøring med beina plantet på jorda til å bli en internasjonalt anerkjent artist. Den transformasjonen har ikke skjedd av seg selv, men har utfordret både henne og hennes management. Når hun opptrer i dag ser hun ut som en superstjerne, med sin stil og personlighet.

Hvordan se ut som en superstjerne

Skal man lykkes på den store scenen så må man stikke seg fram. Det handler om å framskyte de unike trekkene og dekke til de mindre attraktive. Mange vil si at brystimplantat gir selvtillit, men det er ikke for alle. Man må gå gjennom samtaler og få ekspertråd før man går til det skrittet. Andre bruker botox for å gi fylde til lepper, mens andre bruker samme middel fordi de sliter med hodepiner.

Sminke

Norske artister som er i starten av sin karriere er ofte litt redde for å stikke seg frem. Men med kraftig sminke vil ansiktets former komme frem og oppmerksomheten vil ta seg opp. Det kan være ting som å bruke med rouge for å få farger i kinnene eller store vipper som fremhever øynene.

Klesstil

Klesstilen har mye å si. Ser man på de amerikanske superstjernene så er de ikke redde for å vise bar hud i elleville kostymer. Her holder det ikke med en vanlig jeans og en rutete genser. For å utmerke seg bør man kanskje se på motebildet og trekke ut elementer som passer til personligheten. Dessuten må klesstilen passe med musikken man spiller.

Personlighet

Grå mus kommer sjelden opp og fram. En som har klart det på en fin måte er likevel Aurora. Men hun har en så herlig personlighet at dette skinner gjennom hennes sårbare uttrykk. For artister som vil hevde seg er det viktig å øve på uttrykket sitt. Det må være tøff men ikke sært. Vi har sett mang en artist bukke under fordi de har prøvd å leve opp til et crazy image.

Helse

Det er selvfølgelig viktig å holde vekta og være fit. Da må man både trene jevnlig og spise sunt. Dette kommer kanskje som en overraskelse på mange, fordi man ofte vil ha en utsvevende livsstil med fest og moro. Balansen mellom sunn og aktiv livsstil er derfor hårfin. Superstjerner trener vanligvis mye styrke og rytmikk siden de skal prestere på scenen.

Når alt dette er sagt så er det selvfølgelig en ting som kan gjøre at veien til superstjerne livet blir kortere. Vi snakker ikke om hits og fantastisk sangstemme (selv om dette hjelper betraktelig), men en helt utrolig hårsveis!