Det å utfordre seg selv!

Noe som Marie Munroe er utrolig flink på, er å utfordre seg selv til å prøve nye ting. Dette kan man se i hvordan stilen hennes har utviklet seg både innenfor mote, musikk og scenekunst. Hun er virkelig i slaget når hun kan vise hvem hun er, og hvordan hun har utviklet seg. Dette kan man finne ekstremt mye inspirasjon fra. Det er så gøy å se nye frisyrer, noe kjoler og spennende ny musikk som kommer fra henne. Vi liker spesielt godt hvordan hun sminker seg!

Inspirasjon

Det er jo så mye man selv kan gjøre for å hente inspirasjon i hverdagen. Det å kle seg ut til helt vanlige hjemmemiddager er jo for eksempel veldig spennende. Tenk hvor gøy det det hadde vært å prøve seg på et Boba fett kostyme for å se hvordan familien din reagerer når du setter deg ved middagsbordet! Det høres kanskje absurd ut, men det er det Marie Munroe også er så flink på. Å overraske og inspirere andre til å overraske de rundt seg. Det er ikke uten grunn at musikken hennes er så utrolig populær, hun treffer en nerve hos de aller fleste der ute. Hennes musikk gir rett og slett mange svært mye inspirasjon.

Hverdagsliv

Det er ikke alltid man har tid til å gå ut og lete etter inspirasjon. Derfor er det utrolig kult at man kan gjøre det hjemme. Det finnes en rekke hjemmesider som tilbyr deg ulike måter å oppleve musikk, kunst og film på. Dette er vel noe du er kjent med allerede. Heldigvis er dette et tilbud som utvider seg for hver dag som går, derfor lønner det seg å være flink til å sjekke ut sider hvor du kan finne mer inspirasjon. Hva er bedre enn å få skikkelig god inspirasjon levert rett inn ved pulten din?

Hvordan lar vi oss inspirere?

Dette er jo et spørsmål som er svært relativt, men vi kan absolutt gi deg noen tips. Vi anbefaler deg å bruke Marie Munroe som et eksempel. Sjekk ut musikken hennes, se konserter av henne og ikke minst se hva slags stil hun har. Det er jo ikke sånn at du trenger å ha akkurat samme stil som henne, men du kan absolutt finne inspirasjon fra henne. Hun har funnet det som funker for henne og hennes image. Hva er det som passer til ditt image? Husk at det er så mye inspirasjon å hente på internett, gjennom venner og bare det å høre på musikk er inspirerende. Kanskje du får inspirasjon til å starte en helt ny hobby som du ikke en gang visste du hadde anlegg for å være flink i? Mulighetene er absolutt mange, bare se på Marie Munroe!