Følg i Marie Munroes fotspor

Hvis du også drømmer om en karriere innen musikk, kan det være greit å lære av de som har gått veien før deg. Det er ikke noe stort poeng å finne opp hjulet på nytt, dersom det gamle funker helt fint. Les deg opp på hva dine forbilder har gjort for å nå frem til målet: En karriere innen musikk.

Finn de rette å samarbeide med

Skal man opp og frem i verden, er det god hjelp i å ha de rette samarbeidspartnerne. Kanskje trenger du noen som skriver sanger for deg, eller noen som komponerer musikk til dine tekster? Uansett er det greit å følge i fotsporene til både Marie Munroe og talløse andre norske stjerner: Finn deg noen «partners in crime» – og ikke vær redd for å sikte høyt.

Skap ditt eget

Til og med de største stjernene i Female composerverden har lett etter sitt spesielle sted for å skape best mulig musikk. Også Munroe har skapt vakre musikkstykker, og til dette kreves de rette forholdene. For deg kan dette være å innrede et eget musikkrom med herlige, fargerike og inspirerende møbler som du får billig hos Furniturebox.no. Da kan du endelig skru opp både forventninger, inspirasjon og skaperglede i ditt eget hjem. Så kan du skrive, synge eller komponere i vei, og lage din egen musikalske fremtid!

Ett steg av gangen

Nei, berømmelse kommer sjelden over natten, men det viktigste er å ikke gi opp. Begynn med første steg, og fortsett å gå – slik kommer man i mål, også med sine drømmer. Ikke alle kan gjøre som Kurt Nilsen og Margaret Berger – å vinne i Idol er ikke den eneste veien til toppen. For mange er det heller ikke den beste veien.

Vi har gjentatte ganger sett at store talenter har bukket under for preview in abandoned roomssset, og at noen av vinnerne heller ikke har kommet noe særlig videre etter første plateslipp. Av de som har vunnet og kommet seg videre, er det mye snakk om at Idol-stempelet sitter veldig fast, og at det kan påvirke den videre karrieren. Stå på – det lønner seg å promotere seg selv og beholde troen på at du kan!