Kjendisenes skovalg 2017

Selv for de av oss som ikke er spesielt interessert i mote, er det interessant å se hva kjendisene velger å kle seg i, både når det gjelder sko og klær. Slik kan man finne ut både hvilken stil man selv vil ha – og ikke minst hva man ikke vil ha. Sko som klær kler ikke alle like godt, og man må tenke tett samarbeid mellom sko og for eksempel tilbehøret man bærer, slik at man ikke tar på et par rockete boots mens man slenger tingene sine i en gull clutch med rosa stjerner på. Med mindre man virkelig mener det, da. Les mer nedenfor om hva kjendisene trør ned i i 2017.

Costume Awards 2017
På den røde løperen på denne fasjonable, anerkjente prisutdelingen var det et hav av ulike skovalg å titte på. Man så for eksempel Tone Damli sammen med ektemannen i henholdsvis enkle, sorte skoletter og trainers for anledningen. Generelt var det to varianter å finne i overflod blant damenes skotøy, og det var nesten-ikke-der sandaler, veldig slanke og elegante, samt sorte korte boots eller skoletter som de også kan kalles. Også klassiske pumps fikk sin plass i rekken av sko, spesielt blant de voksne damene. For mennene er det som regel komfort som gjelder, og siden det ikke finnes noe mer komfortabelt enn joggesko, var det mange av mennene som hadde et par nye varianter av disse å by på.

Trendene spådd av Karolina Hellström
Først og fremst mener denne moteviteren at en forsterkning av gjeldende trender oppstår, og at de sportslige stilene som har fått innpass, går mer og mer over fra å være bare en stil til å bli mer autentisk. Det vil si at den tekniske kvaliteten på de moterettede skostilene, som treningssko og joggesko, blir høyere og mer realistisk. I tillegg vil streetwear ikke tape terreng, tvert imot vil dette bli både mer populært og ikke minst mer variert. Sneakere er noe «alle» har, og det blir også stadig mer godtatt å bruke dette ved de fleste anledninger, både for menn og kvinner, ifølge denne moteorienterte kvinnen.