Måter favorittartistene dine påvirker deg på

På denne siden er vi alle fans av artisten Marie Munroe, en forfriskende musiker fra Ålesund. Musikken hun produserer er noe som er kjært for oss, og som kan inspirere på forskjellige måter. Kanskje har du en slik artist i livet, som får deg til å bli en bedre versjon av deg selv. Denne artisten kan hjelpe deg med å holde deg motivert gjennom studiene dine, eller kanskje er han eller hun en inspirasjon i ditt neste kunstverk. Favorittartistene våre, men også musikk vi ikke liker så godt, har en innvirkning på oss, selv om vi ikke ser det.

En interesse og innflytelse i livet

Mennesker har ulike hobbyer og interesser, og velger derfor å følge det som er viktig for dem. Favorittartisten din er en av disse interessene, da du vil høre på alt som blir skapt av denne personen. Du følger med på hva som foregår i livet til artisten, og lurer alltid på når det neste albumet skal bli lansert. Å lese artikler og sosiale medier om favorittartisten kan ta tid, men for deg er det verdt det. Artisten er en av dine store interesser i livet, personlig og musikalsk, og det kan skape ringvirkninger i andre aspekter av livet ditt.

Denne artisten kan også ha en stor innflytelse på valgene du velger å ta. Hvis favorittartisten din er Marie Munroe vil det hun gjør og har på seg endre meningene dine. Deltar Munroe i en kampanje for å bekjempe klamydia vil du lytte til hva hun har å si, mens har hun fått seg nye sko kan det hende at du vurderer å kjøpe det samme paret. Ikke alle innflytelser er like positive, da vi kan starte å følge artister som gjør og sier tvilsomme ting.

Bedre helse og humør

Musikk kan bedre helsen vår, og når du har en favorittartist er det ikke vanskelig å finne noe å høre på. Helse og musikk er sterkt sammenflettet, så sliter du med noen problemer burde du ikke gi opp musikken. Å høre på musikk når du studerer eller jobber gjør deg mer produktiv, noe som igjen kan få deg i et bedre humør. Derfor kan du bli mer kreativ og mer motivert av å høre på musikk.

Gjør oss oppmerksom

Ikke alle lytter til teksten når de hører på musikk, og da vet de ikke hva meningen med sangen er. Når sangen du hører på er av en artist du liker, er du mer villig til å høre og forstå hva artisten ønsker å uttrykke, hvilket er en viktig del av musikken. Musikk trenger ikke nødvendigvis å ha en dyp mening, men mange sanger snakker om viktige emner som vanskelige livssituasjoner, mental helse og politikk.