Hvordan kredittkort kan hjelpe din karriere

Vi skal nå se på 5 viktige grunner til hvordan kredittkort kan hjelpe din karriere. De fleste vil nok tenke at det er risikabelt, men forsikre deg om at dette er trygt.

Ønsker du å bli artist, så har du verdier som kan brukes til å tjene penger. Men penger må skapes. Det gjør man med hjelp av billettsalg, intervjuer og konserter. Hvor kommer kredittkort inn i denne sammenheng. Jo med slik oppbygget kreditt kan man låne seg til toppen. Men fallgruvene er store og kan føre deg til konkurs. Så ta disse velmenende rådene du kan utfordre deg selv med for en karriere på veien.

Skape engasjement med midlene

Et kredittkort har ofte en ramme på mellom 10-100.000 kroner. Man kan få mye mer, men det kan man tenke på når man har skaffet seg eiendom. Med disse midlene kan du promotere deg selv. Det kan være fristende å gjøre det til en fest, men bruk heller litt tid på nettbasert markedsføring. Det fins noen kanaler du kan starte på, men når du skaffer deg lydopptak utstyr og en Ringlight til bare ett par tusen kroner, så vil videoene dine bli mye bedre med en gang.

Invitere til lanseringsfest

Det største virkemiddelet er lanseringsfester. Her kommer prominente gjester med innflytelse. De merker ikke bare hvor gira du er på suksess, men også de flotte sangene du har produsert. Det er her du må bruke all din kløkt og stå-på-vilje for å klare det. Du trenger litt penger for å arrangere festen, men så snart du har ordnet alt, vil folk strømme til. Kjøp inn sprudlende drinker og snacks. Det er ikke mat de har kommet for, så gjør dette til en lettsindig hagefest.

Når skaper du penger

Det er kun en gang du skaper penger, og det er når du tjener mer enn du låner. Du må derfor tenke svært godt etter før du søker kredittkort. Lån til kredittkort er lettvint og kommer rett i postkassen, og kan lett brukes feil. Bare spør en av de over 655.000 menneskene med inkassovarsel og pågående forlik akkurat nå.

Dette må du gjøre:

  • Planlegge alt i minste detalj
  • Skape musikken du vil utgi
  • Finne den beste strategien
  • Søke etter flere ulike kredittkort
  • Bruke tid til å finne beste priser
  • Bestemme deg for maksimal pris
  • Huske å betale før rentedato

Det siste punktet gjør at du kan slippe unna med lavere renter på kredittkortet, og gjøre at måneds-summen blir lavere. Når du har blitt oppdaget, kan du endre lånebehovet ditt til å gjelde huslån. Når huset er i boks, kan du belåne det for å drive med artistlivet ditt. Så enkelt, men også så vanskelig. Alternativet kan bli trekk i lønn, lavere kjøpekraft og depresjon. Legg mye i å sikre din framtid.